Enkelin sairaala matka

lauantai 9. toukokuuta 2015

Pysäyttämätön Aika

Mietin taas aikaa joka on mennyt kuin siivillä. Tuntuu kuin olisin alkanut taas oikeasti elää. Kuin elämä olisi nyt jatkunut siitä mihin se pysähtyi kolme ja puolivuotta sitten.

Mitä kaikkea tässä on välissä tapahtunut? Ensimmäisenä nousee mieleen keskenmenot ja toive raskaudesta. Suru ja ikävä. Tapahtuiko tuona aikana edes muuta? Oliko nuo vuodet pelkkää odottamista ja synkissä vesissä räpiköimistä? Selviytymistä tähän päivään.

Tuntuu, että olisin tämän kahdeksan kuukauden aikana elännyt enemmän kuin tuona aikana ja kokenut vihdoin sen aidon onnellisuuden joka oli niin kauan kadoksissa.

Kaikki tämä ihana tavallinen arki on jotain sellaista mistä en haluaisi luopua enkä mistään hinnasta vaihtaisi pois. 

Sitä tunnetta, kuin aika olisi pysähtynyt on vaikea pukea sanoiksi. Ihan kuin olisin ollut jollain automaattiohjauksella. Jotain tapahtuu, mutta mihinkään ei oikeasti kiinnitä huomiota. Nyt ymmärrän sen vasta itsekin. Suru ja ikävä oli pukenut päälleni tumman kaavun joka esti havainnoimaan muuta maailmaa. Oli vain minä ja ikävä. Ikävä pikku-i:tä, ikävä lasta jota ei kuulu. 

Kaikki tämä aika on kuitenkin kasvattanut minua enemmän kuin ehkä olisi pyytänyt. Aika Ainokaisen kanssa on ollut jotain vielä enemmän. Itsensä pistää täysin likoon pienen elämän vuoksi. Rakastaa täydestä sydämestä tuota ihanaa lasta joka on meille suotu. 

Me kuljemme yhdessä päivä kerrallaan ja tunnen olevani etuoikeutettu kun saan seurata tämän pienen ihmeen elämää päivä toisensa jälkeen. 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti