Enkelin sairaala matka

maanantai 14. toukokuuta 2012

Äitienpäivän "jälki tunnelmissa"

Kirjoittelu tänne on tosiaan vähentynyt, mutta olen itselleni kirjoitellut toista blogia. Jollain tavalla alkuun oli helppoa tuoda omat ajatukset surusta tänne, mutta ajan mittaan alkoi tulla olo etten halua kaikkia ajatuksiani kaikkien nähtäväksi. Sen vuoksi näin järkevämpänä jatkaa kirjoittelua itselle.

Kirjoittamalla pystyn purkamaan ajatuksia,saan pikkuhiljaa kasata sitä ajatusten palapeliä joka päässäni on.Tunnen, että ne ovat niin arkoja ja rankkoja ajatuksia. Haluan pitää ne itselläni. En osaa kirjoittaa niitä muiden luettavaksi.

Äitienpäivä oli ja meni.Onnittelin äitiäni. Rakastan häntä suuresti ja kiitän häntä siitä, että hän on jaksannut jakaa huolia kanssamme. Kuuntelee,huolehtii ja rakastaa. 

Tänään taas ajattelen omaa rooliani äitinä ja tajusin mitä minulla ei ole. Mitä en tule koskaan esikoiseni kanssa kokemaan.Se saa minut taas ikävöimään. Eilen veimme haudalle kynttilän. Tänään vein vielä kukkia. 

Ylihuomenna rakas Enkelini olisit jo "isotyttö", 6kk vanha.

3 kommenttia:

  1. Ylihuomenna pilven päällä on kaksi täydellistä puolivuotiasta <3 Eilinen oli rankka päivä, ei ihme, jos ajatukset ovat jääneet pyörimään päähän.

    VastaaPoista
  2. Niin on Minna, kaksi ihanaa ja aina muistossa mukana olevaa. Heidän ei siellä kuuluisi olla,mutta jostais syystä kohtalo/tai mikälie päätti toisin.

    VastaaPoista
  3. Hyvää äitienpäivää hiukan myöhässä myös sinulle! Ja paljon onnea pikku enkelille sinne pilvien päälle! <3

    VastaaPoista