Enkelin sairaala matka

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Negatiivinen päivä

Sillai kauniisti sanottuna mulla on ollut paha päivä. Huonoilma ja huono mieli sopii oikein hyvin yhteen. 

Mua ei kiinosta taas mikään,eikä kukaan. Vellon itsesäälissä ja ahdistuksessa. Näitä päiviä tulee ja menee. Koskaan mun elämä ei tule olemaan kuitenkaan enää sama. Se tulee olemaan aina ilman Enkeliä, kukaan ei koskaan voi korvata mun pientä tyttöäni.

Tein tänään negatiivisen raskaustestin...taas. Keskenmenon jälkeen ei ole kuulunut kuukautisia. Siitä on jo yli kuusi viikkoa. Odottavan aika on pitkä.

Haluan Enkelini tänne. Halata,pussata,kertoa kuinka rakastan. Leikkiä ja laulaa,hoitaa pientä rakkaintani. 

Seitsemän kuukautta ja yksi päivä.

3 kommenttia:

 1. Päivä kerrallaan elämme eteenpäin. Välillä ei voi keskyttyä muuhun kuin hengittämiseen. Suru on ja jää ainaiseksi kumppaniksi. Kumppani jota en olisi ikinä halunnut.

  Huomaan etten kestä nykyään pieniä vauvoja tai raskaana olevia naisia. Ennen niihin ei kiinnittänyt mitään huomiota, mutta nykyään niitä tulee vastaan joka paikassa. Herää katkeruus, vaikka yritän kaikin voimin laittaa tunteen taka-alalle.

  Minulla ei ole kuukautisia kuulunut sektion jälkeen. Näinköhän alkavat enää ollenkaan.

  Voimia sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi. Monesti mietin,että tahtoisin niin kovin mennä ajassa taaksepin. Tahtoisin takaisin vauvamahani ja olla onnellisesti raskaana,ilman mitään huonoja käänteitä.Harmi vain,et se on mahdottomuus.

   Mä en oikeestaan kestä tällä hetkellä lainkaan lapsia,olivat minkä ikäisiä tahansa. Kurja myöntää. Katselen kaikkia vanhempia kateellisena(?)..kaikilla tuntuu olevan jotain mitä mulla ja mun miehellä ei ole. (vertailuna,et alkuun mä en kestänyt vauvamahoja ja pieniä vauvoja. Nyt tämä + kaikenikäiset lapset,erityisesti tytöt -.-)

   Jaksamisia sinne kanssa ja odottavan odottavan aika on pitkä,muuta en oikein osaa sanoa! Kuinka kauan sulla nyt oli synnytyksestä? Mulla alkoi 2,5kk synnytyksestä vasta.

   Poista
 2. Synnytyksestä tulee 27.6 kuluneeksi kolme kuukautta. Aika on mennyt nopeasti, vaikka alussa se tuntui pysähtyneen. Töihin lähtö lähenee ja se hiukan ahdistaa. Ajattelin kuitenkin käydä kokeilemassa miten se sujuu. Voihan sitä jäädä sairaslomalle jos tuntuu liian raskaalta.

  VastaaPoista