Enkelin sairaala matka

tiistai 10. heinäkuuta 2012

On ollut hiljaista

Ei ole ollut vähään aikaan mitään kirjoitettavaa. Elämä tuntuu menevän omalla painollaan eteenpäin. Edelleen päivä kerrallaan,niin se varmastitulee menemään pidemmän aikaa.

Haudalla käyn silloin kun siltä tuntuu,useimmiten ajamme vain ohi. Jollain tapaa vaikea mennä sinne. Päivittäin kuitenkin pieni on mielessä ja välillä mietin mitä vaihetta eläisimme. Opettelen hyväksymään tunteitani, opettelen elämään äitinä ilman lasta. Välillä unohdan olevani äiti. Olenko sitä? En tiedä.. Tuntuu vaikealta ymmärtää, mitä viime vuonna oikeastaan on tapahtunut. Tuntuu vaikealta mennä syksyä kohti. Moni kertoo,että ensimmäinen vuosi on vaikein. Uskon sen.

Kirjoituksessani ei tunnu olevan loogisuutta, ei sitä ole ajatuksissanikaan. Puran vain sitä mitä mieleen tulee. Kerron teille lukijoille missä mennään.. Täällä olen ja elän elämääni päivä kerrallaan. Vaikeita päiviä. Keskiverto päiviä. Hyviä päiviä. Niitä hetkiä kun uskon jotain hyvää tapahtuvan.

Haluan uskoa hyvään.

Tulee se hetkin kun meidän haaveet muuttuvat todeksi. Minun ja mieheni.

***

Toiseksi..

Olen alkanut urheilemaan. Se on tullut osaksi elämääni, täyttämään tyhjiötä. Se tuo tullessaan hyvää oloa ja saa jätettyä lenkille patoumat ja liialliset adrenaliinit. Tekemättömyys myrkyttää minua. Siksi on pakko tehdä jotain;lenkkeillä,jumpata,harrastaa koiran kanssa,keskittyä terveellisiin elämän tapoihin. Pyrin parempaan hyvinvointiin.Pyrin parempaan oloon henkisesti ja fyysisesti. 


2 kommenttia:

 1. Hyvä kun huolehdit itsestäsi ja minäkin uskon niin, että teidän unelma toteutuu. Kommentoin Miiloosallekin, että syökää miehenne kanssa Befoli b-vitamiinia, vaikuttaa kummasti hedelmällisyyteen. Kokemusta on ja lisäksi foolihappo (jota on siis Befolissa iso määrä) on erittäin tarpeellinen sikiön terveellisessä kehityksessä. Norjassa suositellaan syömään foolihappoa kun alkaa suunnittelemaan raskautta, Suomessa suositukset alkavat vasta kun on raskaana. Eli nyt apteekkiin ja foolihapon syöntiin. Tuossa Befolissa on mielestäni suurin annos sitä, toinen on muistaakseni b-strong.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi! Syödään molemmat omega-3 valmistetta jossa on lisätty myös kaikki vitamiinit, myös foolihappo yms:)

   Hainkin juuri tuon purkin tuohon ja siinä on mm. foolihappoa 300µg joka onkin suositeltava vuorokausi annos ainakin silloin kun ei raskaana ole. Sitten tässä oli myös noi b-vitamiinit ja oikeestaan kaikki tarpeellinen:)

   Nyt ollaan taas pari viikkoa syötykin noita kapseleita ja huomaan kyllä muutoksia ihossani. Käsissäni on mm. ollut ihottumaa joka on nyt lähtenyt pois melkein kokonaan. Silti näköjään tarvitsee joitain lisävitamiineja ja rasvahappoja vaikka kuinka olenkin yrittänyt syödä monipuolisesti ja terveellisesti:)

   Poista