Enkelin sairaala matka

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Tuloksia

Noniin. Nyt on käyty tuloksia kuulemassa. Eihän niisä sitten ollut mitään sen kummempaa, kuten vähän pelkäsinkin. Ei mitään hoidettavaa, ei mitään keinoja millä mahdollisesti ehkäistä keskenmenoa. Samat tutut asiat saatiin kuulla "Teillä vain on ollut huonoa tuuria" "Olen pahoillani, että tämä kaikki on tapahtunut teille." "Olettehan te vielä nuoria."  Kiitos, mutta ollaan kuultu nämä samat asiat jo aika monta kertaa. Ei ne enää lohduta jos on koskaan lohduttanutkaan.

Ainoastaa prolaktiini arvo oli tosi, tosi lievästi koholla samoin joku kilpirauhas arvo. Nyt tulevalla viikolla sitten näiden kontrolliin jossa otetaan tuo prolaktiini uudelleen ja joku toisen tyyppinen (sanoikohan lääkäri, että joku vapaa) kilpirauhasarvo.

Lääkäri puhui myös mini aspiriinista, että joillekin käytetään. Itse en ehkä lähtisi kokeilemaan, ei niistä tuloksista selvinyt mitään tukostaipuvuuteen liittyvää ja muutenkin saan herkästi mustelmia. Foolihappoa pitäisi alkaa myös käyttämään, sitä kuulemma suositellaan raskautta toivoville. Senkin kyllä tiesin, mutta eipä ole tullut ostettua.

Mitään estettä "normaalille" raskaudelle ei kuulemma ole. Tosin tuskin enää yksikään raskaus tulee olemaan millään tavalla normaali.

Ai niin ja ovuloimattomuus ja pitkät kierrot. Nyt on kaksi edellistä kiertoa ollut 46pvää pitkiä ja lääkäri vain totesi, ettei ovulaatiota silloin tapahdu. Jes. Miten jotain ovuloimattiomuutta sitten hoidetaan? Auttaako terolutit siihen vai pelkästään kierron pituuteen? Nyt oli kp16 menossa ja ultralla kun katsoi niin ei ainakaan lääkärin mielestä ollut merkkejä, että olisi ollut ovista tässäkään kierrossa.

Neljän viikon päästä on sitten lääkärin soittoaika taas uusista tuloksista. Tavallaan pelottaa, jos siinä kilpirauhasarvossa onkin jotain ja joutuu alkaa syömään siihen lääkettä. Jos olen oikein ymmärtänyt niin sen lääkityksen aikanahan ei saa yrittää raskautua vai onko tämä nyt ihan tuulesta temmattua?

Jos nyt joku tätä enää lukee ja asioista jotain tietää niin vastaa vain ihmeessä. Muutenkin voi laittaa jotain merkkiä jos käyt lukemassa <3

8 kommenttia:

 1. Moikka, olen seurannut blogiasi jo reilun vuoden ajan. En tiedä, mitä sanoisin. Mutta olet usein mielessä ja toivon kaikkea hyvää teille. Odotan kuulumisiasi jälleen. Voi hyvin ja osta oikeasti foolihappoa. Itse syötin sitä miehellenikin ja itse söin välillä jopa muutaman ylimääräisen, söin befolia tai beko strongia.

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiitos viestistäsi. Kiva kuulla, että joku jaksaa seurailla vaikken enää kovin usein päivittelekään. Foolihappoa käyn kyllä hakemassa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä Ideh seurataan. Ja toivotaan niin hirveästi sun kanssa<3
  Ja toivon että itsekin jaksat uskoa siihen onnelliseen loppuun!

  VastaaPoista
 4. <3 välillä meinaa toivo loppua, mutta päivä kerrallaan.

  VastaaPoista
 5. Kilpirauhasen vajaatoiminta aiheuttaa keskenmenoja. Vajaatoiminnan hoitoon käytetään Thyroxinia, joka on synteettisesti valmistettu hormoni. Vastaa täysin kehon tuottamaa hormonia ja on ehdottomasti turvallinen käyttää. Raskauden aikana hormonin tarve lisääntyy ja vajaatoiminnasta kärsivillä annostusta nostetaan. Turha pelko pois ja tsemppiä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos, hyvä tietää! Mistähän tuon olen keksinyt ettei voisi käyttää.. no yksi huolen aihe vähemmän jos olisikin tarvetta aloittaa lääkitys.

  VastaaPoista
 7. Ikäviä tuloksia. Olisi varmasti ollut helpottavaa, jos jokin selkeä syy olisi löytynyt. Olet ollut paljon mielessä ja toivon koko sydämmestäni että teille jonakin päivänä lapsi tulisi. Toivottavasti jaksatte uskoa ja toivoa <3

  VastaaPoista