Enkelin sairaala matka

maanantai 20. tammikuuta 2014

11+3

Raskaana. Jännittävää ja ihanaa..

Mitä kaikkea tämä tuo tullessaan ei vielä tiedä, mutta aion nauttia kaikista näistä hetkistä. 

Kierrot lähti palailemaan yllättäen itsekseen ja ei tarvinut mitään hoitojakaan aloittaa. Nyt keväällähän jos raskaus ei olisi alkanut olisimme päässeet varmasti johonkin hoitoihin. 

Tähän asti kaikki on mennt hyvin. Varhais ultrassa käyty, ns."paniikkiultrassa" käyty kun oli pientä vuotelua ja ensi torstaina nt-ultra. Ultra seurantaa tulee olemaan muutenkin tiiviimmin. Kotidopleri on myös helpottanut kun on saanut silloin tällöin itsekseen kuunnella.

Kuulumisia voi kysellä sähköpostitse (ideh(at)hotmail.fi) tai laittaa kommenttia, tuskin tulen tästä aiheesta kummempia kirjoittelemaan. Odotus blogia tästä ei tule enkä sellaista ala erikseen edes kirjoittamaan. Ehkä joistain ultrista voin jotain viestiä laittaa tai jos tulee jotain muita käänteitä.

Maltillisin ja odottavin mielin mennään päivä kerrallaan eteenpäin. Pikku-I kulkee ajatuksissa mukana.

12 kommenttia:

 1. Voi miten ilahduin puolestanne. Kovasti onnea matkaan teille kaikille.

  VastaaPoista
 2. Wautsi Wau, ONNEA! Mitenkäs ultrassa meni? :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos:) Ultrassa kaikki tähän asti taas hyvin, asiat niin normaalisti kuin pystyi tarkastelemaan. Kuukauden päästä taas ultraan. Lääkäri katsoo silloin mm sikiön munuaisia ja virtsarakkoa. Toivottavasti kaikki jatkuisi hyvin <3

  VastaaPoista
 4. Hei vaan ja kiitos kysymyksestä. Ihan hyvää kuuluu nyt kun pahoinvoinnitkin ovat alkaneet helpottaa. Hyvä fiilis näin kaikin puolin:) rv16 eli 20.2 seuraava ultra.

  VastaaPoista
 5. Pitkästä aikaa täällä, aivan ihania uutisia! Kaikkea hyvää!! A

  VastaaPoista
 6. Hieno uutinen. Toivotan paljon paljon onnea ja hyviä vointeja, ja tulen aina silloin tällöin kurkistelemaan kuulumisia :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, huomenna tai tulevina päivinä ehkä jotain päivittelen. Huomenna siis ultra jossa tsekkaillaan rakenteita lääkärin toimesta, viikkoja silloin 15+5

  VastaaPoista