Enkelin sairaala matka

tiistai 18. helmikuuta 2014

Yksi etappi takana, seuraavaa odotellessa

Tänään oli siis ultra. Viikkoja nyt kierron mukaan 15+4, ultran mukaan 16+1. Hyvin siis on tyyppi kasvanut. Aika odotusten mukainen ultra oli ja lääkäri katsoi sikiön munuaisia ja lapsiveden määrää sekä virtsarakkoa yritti löytää myös. Oikeastaan kahden lääkärin voimin ultrasivat, tosin ei se minua haitannut.

Munuaiset näyttivät tähän mennessä normaaleilta, eikä kystiä vielä ainakaan ollut havaittavissa. Taisi toinen lääkäri sanoa, että oikein siisteiltä näyttävät. Lapsivettäkin oli hyvin ja sikiö liikkui todella reippaasti. Toisin kuin Pikku-In aikana ultrissa, ei hän paljoa liikkunut ja muutenkin liikkeet olivat koko raskauden aikana hyvin vaisut. Liikkeiden vähyys johtui varmasti lapsiveden määrästä.

Kuten jo mainitsinkin vastasi sikiö hyvin viikkoja. Päänympärys oli myös viikkoja vastaava kun taas Pikku-Illä se meni 1,5-2vkoa pienempänä, joka sekin saattoi johtua lapsiveden vähyydestä. Tähän mennessä olleet havainnot siis vaikuttaa ainakin hyviltä. Seuraava ultra onkin sitten kuukauden päästä 20+ viikoilla ja sen tekee kätilö. Lääkäri sanoikin, että siellä sitten katsotaan rakenteita tarkemmin.

Istukan paikka oli kohdun suun päällä (kiva), sitä myös seurataan. Kyllä se kuulemma siitä vielä voi liikkua ylemmäs.

Ai niin ja liikkeitä olen myös tuntenut jo jonkun verran. Pieniä ilmakuplia alavatsalla. Kaikin puolin hyvä fiilis tähän asti <3 Seuraavia kuulumisia varmaan taas kuukauden päästä.


1 kommentti:

  1. Hienoa, miten huojentavaa kuulla. Hyvää viikonloppua. Käyn usein kurkkaamassa täällä vointianne.

    VastaaPoista