Enkelin sairaala matka

torstai 20. maaliskuuta 2014

Pari painajaista

Kyllä näköjään vaikuttaa alitajuntaan mitä lähemmäs rakenne ultraa tullaan. Useampana yönä on painajaisia tullut nähtyä raskauteen liittyen. 

Pari kertaa olen heränyt sellaisiin uniin joissa en muka ollutkaan ollut raskaana. Kaikki olikin ollut vaan suurta huijausta ja itse uskoin muka olevani raskauden puolivälissä. Niistä unista herättyäkin meni oikeastaan hetki ennen kuin tajusi kaiken olleen vain untaja tajuavani, että kyllä olen edelleen raskaana.

Viimeöinen ja ehkä karmein uni ole se, että olimme muka rakenneultrassa ja siellä paljastui jokin ihan kaamea rakennevika vauvalla. Sen oikein näki itsekin siitä kuvasta kun katsoi. Sitä sitten taas itkettiin unessa. Noh herättyä se tietysti vaivasi jonkin aikaa, mutta järki taas kuitenkin voitti. Viime viikonloppuna kuitenkin hieman pääsi sikiötä näkemään päivystysultrassa ja silloin rakenteet ainakin vaikutti olevan kohdillaan. 

Maanantaina sitten on tosiaan se kauan odotettu (ja pelätty) rakenneultra. Muutama yö tässä on vielä aikaa nähdä painajaisia, mutta eiköhän tässä pärjätä. Kaikella sydämelläni toivon, että kaikki olisi tähän asti (ja toki loppuunkin asti) niin hyvin kuin vain voisi olla.

4 kommenttia:

  1. Niinpä se mieli jatkaa tunteiden käsittelyä unissa :( Toivon myöskin sydämeni pohjasta, että tämä pieni voi hyvin <3
    t. Kisu

    VastaaPoista