Enkelin sairaala matka

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kuulumisia

Ainakin yhden lukijan toiveesta nyt sitten väliaika kuulumisia luvassa:)

Raskaushan on sujunut niin normaalisti kuin vain voi sujua. Itselle ehkä henkisesti hieman kestämistä enemmän. Pääasia kuitenkin, että sikiöllä on tällä hetkellä kaikki hyvin ja liikkeitä tuntuu päivittäin. Liikkeiden voimakkuus on tullut mm. täytenä yllätyksenä, koska Pikku-In liikkeet eivät tuntuneet lainkaan samalta. 

Rakenne ultran jälkeen olemme käyneet muutamassa väliutltrassa, toinen oli liikkeiden takia ja toinen oli varattu lapsiveden määrän ja munuaisten tilanteen tarkistusta varten. Liikkeiden takia siksi, että oli pari päivää kun ne tuntuivat huonosti ja vaisusti, siitä sitten itselle kauhea paniikki. Kaikki oli kuitenkin hyvin. Istukka on taas edessä joka toki vaimentaa liikkeiden tuntua ja toisaalta sikiö on myös niin pieni vielä, että pystyy olemaan vaikka missä asennossa ja aina ne liikkeet eivät itselle tunnu niin selkeinä. On siisn paljon kuitenkin sellaisia asioita joita joudun jäsentelemään itselle, ettei niistä syntyisi mm. turhia pelkoja.

Toisaapäivänä olimme siis toisessa ultrassa ja tilanne oli edelleen normaali. Määrältään hyviä lapsivesitaskuja oli nähtävissä, munuaiset viikkoihin nähden oikeanlaiset ja sikiön virsarakossa oli virtsaa. Kaikki ainakin tähän asti toimii niinkuin pitää. Kolmen viikon päästä taas uusi kontrolli, jospa sen jälkeen itselläkin nämä jännitykset helpottaisi.. tosin samaa mantraa olen tainut jokaisen ultran jälkeen itselle hokea aina uuteen välietappiin asti. 

Pääasiassa kaikki siis hyvin ja itselläkin suurimman osan aikaa positiivinen ajatus vauvan syntymästä ja kotiin saamisesta. Mitään hankintojahan emme ole vielä tehneet ja sen olemme miehen kanssa päättäneet, että jos ja kun kaikki on seuraavan ultran jälkeen hyvin ja normaalisti niin sitten mennään ainakin pinnasänky ostoksille:)

(ja tänään siis viikkoja 25+5 eli kohta alkaa viimeinen kolmannes.. :) )

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kiitos kuulumisista. Iloista vappua ja masun kasvattelua.

    Kati

    VastaaPoista
  2. <3 Ihana kuulla, että asiat on noin hyvällä mallilla.
    t. Kisu

    VastaaPoista