Enkelin sairaala matka

tiistai 20. toukokuuta 2014

Hyviä uutisia

Ei pysty sanoin kuvailemaan edes tätä tunnetta, kun tänään oli ultrassa kaikki niin kuin pitää. Vähän alkaa vaikuttaa, ettei tällä elämän alulla ARPKD:ta ole. Vielä rv32+ on ultra, mutta mulla on kyllä aika hyvä fiilis ja lääkäri sanoi myös, että positiivisin mielin voi olla. 

Vihdoin tämä huojentunut olo. Vihdoin voin alkaa sisäistää tätä tulevaa elämän muutosta, kun tähän asti on kulkenut kuin sumuverhossa. 

Ja voi olla, että tyttö olisi tulossa.

4 kommenttia:

 1. Voi että, ihanaa! Onnen kyyneleitä täällä teidän puolestanne. Ihana kesävauva teille tulossa. Milloin sulla siis onkaan laskettu aika?

  Kati

  VastaaPoista
 2. Pikkuhiljaa itsestäkin alkaa tuntu ihanalle:) Kyllä nyt täytyy alkaa jo itsekin uskoa, että hyvin menee. 8.8 on laskettu aika

  VastaaPoista
 3. Kiitos kysymästä, ihan hyvää kuuluu. Kovin sitä odottaa vain jo lapsen syntymää sekä sitä, että kaikki menisi hyvin. Pian aletaan olemaan niillä viikoilla joilla Pikku-I syntyi niin se kyllä luo mieleen kaikenlaisia pelkoja mm. pelkään kamalasti sitä, että tässäkin raskaudessa tulee raskausmyrkytys ja vähän hysteerinen olen milloin mistäkin :P Ei kuitenkaan enää pitkä aika odotella ja jollain tavalla olen alkanut jo luottamaan siihen, että ARPKDn kohdalta tämä lapsi on terve..

  VastaaPoista