Enkelin sairaala matka

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Aavistus kävi toteen..

"Ällövaroitus"

Niin siinä sitten kävi. Istukkanäytteenottoon oltiin menossa ja heti aamulla jo soitti naistenklinikalta,että perinnöllisyyslääkäri ei olekkaan tavattavissa tänään. Ei siinä mitään, lähdettiin kuitenkin. Selväähän se oli, että se näyte kuitenkin on otettava ja miehelläkin vapaapäivä tätä varten.

Siinä sitten jännittynein mielin odoteltiin pääsyä tutkimushuoneeseen ja kuinka ollakkaan ultrassa paljastui karu totuus. Tuulimunaraskaus tai keskeytynyt keskenmeno. Mulla oli aavistus, koska joitain viikkoja sitten oli epämääräistä rusehtavaa vuotoa ja tietenkään täällä päin mua ei otettu tarkistaa tilannetta ja sai jännittää tänne asti...mutta siis näin sitten. Ei jouluksi vauvaa tänäkään vuonna.

Niin eikä mulla ollut mitään kipuja tms. eikä oireet nyt kauheesti hävineet (väsymys tms.) pahaolo vähän hävis,mut sekin olis voinut olla normaalia "näillä viikoilla". Nyt odotellaan,et vuoto alkaa ja kohtu tyhjenee. Toinen vaihtoehto olis, et lääkkeillä tyhjentäis,mut kuulemma on aika kivuliasta ja suositteli lääkäri tota odottamista. Kyllä se ennemmin tai myöhemmin alkaa. Niin olis kaavinta kanssa,mut sitä ei suositellut lainkaan sektion vuoksi.

Vauva haaveet jää nyt jäihin vähäks aikaa. Keskitytään toisiimme ja tehdään vaikka jotain mukavia reissuja sitten yhdessä.

Seuraavat tavoitteet/haaveet:
 -Hommata ajokortti
 -Aloittaa laihis,tai ainakin pudottaa joitain kiloja ja kiinteyttää vatsamakkaroita.

Joo,kai tää tästä jatkuu. Taas pientä takapakkia,mut näihin alkaa olla jo niin tottunut. Taistellen vaan eteenpäin niin kun tähänkin asti.


4 kommenttia: