Enkelin sairaala matka

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Ehdotus!

KAIKILLE arpkd vanhemmille: Mietin haluatteko tosiaan täällä mun blogissa keskustella näinkin yksityskohtaisesti kaikesta vai loisimmeko ehkä oman yhteisen keskustelu foorumin jonnekin? Itsellä ei ole tähän hätään ehdotuksia,että mihin,mutta vois olla hyvä idea?? Laittakaa vastauksia ja ehdotuksia asiasta.

//muoks
Tälläsen löysin MunFoorumi Pitäiskö kokeilla tehä tonne jos vaikka saisi salasanan taakse? 

//muoks
Noniin keskustelu foorumi avattu. http://arpkd.keskustelu.info 
Käykää rekisteröitymässä, yleinen keskustelu alue on salasanan takana jonka lähetän sitten jokaiselle käyttäjälle yksityisviestillä rekisteröitymisen jälkeen. Hyväksyn myös jokaisen rekisteröitymisen erikseen ja pyydän laittamaan jotain kertomusta siitä miksi haluaa päästä keskusteluun mukaan, ettei tulis "turhia" ja epäasiallisia rekisteröitymisiä. Pitäis toimia ihan hyvin. On viel aika raakileen näkönen foorumi, mutta jos tulee ajan kanssa jotain ehdotuksia niin kehitellään yhdessä. 

4 kommenttia:

 1. Hyvä idea. Minulla ei tällä hetkellä pöyri mielessä mitään muuta kuin tämä hirveä asia, joten mielelläni keskustelen asiasta kohtalotovereiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin, itse alkuun en olisi tahtonut mitään muuta niin kovin kuin jakaa asiaa saman kokeneiden kanssa.

   Poista
 2. Hei taas, hyvä idea. Itsestänikin tuntuu vähän epävarmalta täällä keskustella ja pitkään joutuu miettimään sanojensa asettamista.

  A.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä,sitä juuri ajattelin et ei ehkä kuitenkaan halua ihan kaikkea tänne kirjoittaa. Alan kehittelemään tätä foorumi juttua! Laitan tänne tietoa heti kun on valmis

   Poista