Enkelin sairaala matka

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Hitto mä en taas tiiä pitäiskö itkee vai nauraa. Sanon vaan etten JAKSA!!!!! Lääkäri käynti oli tänään sanonko mistä. Tuntui ettei ollut tietoinen yhtään mun asioista ja ettei kuunnellut. Luin tässä iltasella B-lausuntoa jonka oli kirjoittanut. Siinä luki mm."kohdunulkoinen raskaus ollut 2 vuotta sitten sen jälkeen ei ole tullut raskaaksi" Siis MITÄ??? Eikö se tiennyt et mun lapsi on kuollut ja sen takia just siellä käyn ja viel luki "tietää että 25% hänen raskauksistaan vain voi onnistua." Mä oon ihan kypsä. Ei se ihan noin ollut. 25% mahd. sairaaseen lapseen, 75% terve.

Että sellasta. Olen sanaton. Pitää taas vähän keräillä itseä.

5 kommenttia:

 1. Kamalaa tuollainen! Itselläkin kävi vähän samantyyppinen juttu.. Olimme menossa ensimmäiseen ultraan silloin kun odotin poikaamme ja ultraaja totesi ensimmäiseksi "sinähän olet jo kokenut synnyttäjä noin nuoreksi kun olet jo kolme lasta saannut". En tiennyt pilailiko hän kansamme mutta sanoin hänelle sitten että ne on kaikki päättyneet keskenmenoon ja että ensimmäisessä ultrassa on aina todettu että sikiö on jo kuollut. Siinä vaiheessa ultraaja meni hiljaseksi ja kehtasi tunnustaa että ei ollut lukenut papereitani.. Ärsyttävää tuollainen käytös! Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä luulis et potilas tiedot luetaan ennen potilaan tuloa..

   Poista
 2. Oi että. Vaihda lääkäriä jos siltä tuntuu tai anna ainakin tiukkasanainen palaute. Koita jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. palautetta meinaan kyllä antaa, se on ihan varma. En todellakaan halua, että kelalle menee väärillä tiedoilla lääkärinlausuntoa

   Poista
 3. Voi ei, ihan kamala. Toivottavasti saat toisen lääkärin, tuollaista ei kyllä tarvitse jaksaa katsella.

  VastaaPoista