Enkelin sairaala matka

torstai 29. maaliskuuta 2012

Raskausoireita...

pahoittelen, mutta tämä kirjoitus tulee käsittelemään lähinnä raskausoireita

Ne ei päästä mua heittämään syrjään hetkeksikään tätä raskautta! Pahoinvointi on vain lisääntynyt ja tuntuu ettei ole enää hetkeäkään ettei olisi etova olo. Koko ajan ois nälkä ja tekis mieli jotain pikku suolaista, mutta sitten kun syö niin tulee yllätys yllätys paha olo.

Hajut saa mut hulluksi. Kaikki saippuat HAISEE järkyttävälle. Mieheni tuli mun jälkeen sänkyyn nukkuu yks ilta ja oli pessyt kädet...koko huone löyhkäsi siltä saippualta ja eilen kun menin nukkuu niin se peitto haisi vieläkin sille saippualle. 

Palelen ja hikoilen yöllä, samaan aikaan tietysti. On mukava herätä montakertaa yössä siihen kun iho liimaantuu lakanoihin ja yöpaitaan.

Ei mulla tällästä ollut viimeksi. Helpolla kyllä pääsin. Haluisin nytkin päästä helpolla aina sinne istukkanäytteeseen ja tuloksiin asti,mutta ei näytä onnistuvan.

***

Se niistä... soitin muute äpkl ja kerroin haluavani Pikku-In raskauden aikaiset ultrapaperit. Muuten ois jäänyt vaivaa mitä niissä sanottiin. Tulivat tänään.

Eihän niissä mitään ihmeempiä ollut kuten tiesinkin, mutta laitan pari otetta.

Rakenne ultrasta
"Huono näkyvyys.Lapsivettä on, mutta vähän niukasti.Virtsarakko näkyy, mutta ei täyty kunnolla tutkimuksen aikana, vaikka käy kahvilla ja tulee uudelleen ultraan. Toinen munuainen näkyy huonosti."

Kontrolli
"Lapsivettä on nyt hyviä lammikoita sikiön jokapuolella. Nyt nähdään sikiön virtsarakko ja munuaiset normaalina"

Silti jää ilmaan kysymys voiko lapsiveden määrä vaihdella, miksi rakenne ultrassa virtsarakko ei täyttynyt ja näkikö lääkäri kontrollissa virtsarakon täyttyvän? Olisiko asiaan pitänyt sittenkin puuttua jo tuolloin, lähettää jatko tutkimuksiin?

huijasin...ei ollutkaan pelkkää raskausoireilua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti